Blir dette årets gøyeste bilspill?

Turbo Sliders Unlimited ser ut til å gi oss deilig kaos når det slippes senere i år.

Jeg kom nylig over Turbo Sliders Unlimited på Twitter, og videoen i denne tweeten fikk meg umiddelbart til å stikke inn på Steam for å kaste spillet i ønskelista. Kort sagt virker det som en mer dynamisk versjon av TrackMania, men med kollisjoner mellom bilene og det kaoset som nødvendigvis må følge når alt for mange biler skal dele veien samtidig.

Best å ta det med ro. Neida.
Best å ta det med ro. Neida.

Nytt møter gammelt

Spillet, som utvikles av Antti Mannisto, er inspirert av fordums fugleperspektiv-racere. Men det har 3D-grafikk, moderne fysikk og nettspilling for opp til 20 spillere samtidig. Lokal flerspiller (for fire spillere) støttes også, og man kan kombinere slik at flere spillere kobler til nettet fra samme maskin.

Ellers blir det mulig å lage egne baner og dele disse via Steam Workshop, og det er også meningen man skal kunne spille alene. Ellers snakkes det om rikelig med spilltyper, men hva som implementeres får tiden vise. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av året.

Videoen fra Twitter har jeg ikke funnet på YouTube, men her er en video som viser opptak av en online-runde:

En kommentar om “Blir dette årets gøyeste bilspill?”

  1. Final lap! hmm… var det rett og slett klipp og lim fra Carmagedon? Så litt gøy ut, men ser ut til å trenge en god stund med finpuss.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.