Kjemp deg ut av kule-helvete i Scathe

Denne kommende førstepersonsskyteren får en demo neste uke.

Moderne motorer og utviklerverktøy har gjort at førstepersons skytespill ikke lenger er en sjanger preget av en håndfull store studioer og deres forutsigbare serier. I stedet slippes hauger av små og mellomstore utviklere til, med spill som minner oss om hvorfor vi falt for sjangeren i utgangspunktet.

Jeg prøver å ikke være fordomsfull, men folk med lysende, røde øyne har jeg alltid vært litt skeptisk til.
Jeg prøver å ikke være fordomsfull, men folk med lysende, røde øyne har jeg alltid vært litt skeptisk til.

Fargerik underverden

Den kommende førstepersonsskyteren Scathe tar oss med til Helvete, der du må rømme fra en labyrint full av utrivelige demoner. Heldigvis er du bevæpnet med en gigantisk hammer, samt rikelig med skytevåpen, så det skal gå bra. For deg, altså – det er jo verre med lokalbefolkningen. Du slipper forøvrig å rømme alene, da spillet støtter samarbeidsflerspiller.

Utviklerne lover rask action med lekker grafikk, og rikelig med fiender samtidig. Det ser også ut som spillet byr på frihet til å velge ruten gjennom labyrinten selv.

Scathe skal slippes i løpet av året, og kommer til … vel, alt unntatt Switch. Om du ikke kan vente på lanseringen med å ta turen til Helvete, vil en tidsbegrenset demo være tilgjengelig under Steam Next Fest fra 21. til 28. februar. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.