Baldur’s Gate: Dark Alliance II relanseres i år

Både for konsoll og PC.

Interplay har via spøkelset av utviklerstudioet Black Isle kunngjort at Baldur’s Gate: Dark Alliance II skal slippes for konsoll og PC senere i år. De har ikke spesifisert nøyaktig hva de legger i «konsoll» eller hvilke nettbutikker som får spillet på PC (forgjengeren kom til Steam, Epic og GOG). Men de har bekreftet at alle versjonene skal slippes samtidig denne gangen.

Lite informasjon

For øyeblikket er dette alt vi vet. Relanseringen av Baldur’s Gate: Dark Alliance hadde ikke så veldig mye nytt, annet enn støtte for moderne oppløsninger, så vi skal nok ikke forvente så voldsomt mye denne gangen heller. Men spillet har plenty av tilhengere som utvilsomt setter pris på å kunne spille det på moderne systemer, ikke minst fordi det aldri kom til PC opprinnelig.

Baldur’s Gate: Dark Alliance II er et actionrollespill satt til Dungeons & Dragons-universet, som opprinnelig ble sluppet for PlayStation 2 og Xbox i 2004. Spillet bruker et skrått fugleperspektiv med 3D-grafikk, og legger vekt på actionpreget kamp. Det har fem distinkte figurer hver med sine egne evner og egenskaper.

Vi vet ikke nøyaktig når spillet relanseres, annet enn at det tydeligvis vil skje tidligere enn vi tror.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.