Spæll jakter på skjulte perler for SNES

Podcasten Spæll har lett etter gull i spillbiblioteket til SNES.

SNES er en konsoll som fikk mange kjente og kjære klassikere, men den fikk også en haug av spill som kanskje ikke er like kjente og kjære som de burde ha vært. Det vil podcasten Spæll gjøre noe med, så i ukens Spællbreak-episode har de fått med seg retrospillstreameren Andreas Bernhardsen for å tråle SNES-biblioteket for skjulte skatter.

Blir mer skattejakt senere

Dette er den første i en planlagt serie med slike podcaster, der hver episode skal ta for seg spillbiblioteket til én enkelt plattform. Så det er bare å følge med, kanskje blir det din favorittplattform neste gang!

Du kan høre på episoden under, og hvis du selv kommer på noen skjulte perler for SNES som du syntes folk flest bør vite om, er det bare å gi lyd fra seg i kommentarfeltet. Press play on tape:

En kommentar om “Spæll jakter på skjulte perler for SNES”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.