Lek gud i det kommende spillet Fata Deum

Gudespillet ser ut til å være inspirert av blant annet Black & White.

Fata Deum er et gudespill inspirert av fordums klassikere, som Black & White og Populous-serien. Her spiller du altså en gud, som er en av mange i spillets mytologi, og siden guder tydeligvis helst vil være den eneste, må du prøve å utkonkurrere de andre. Jo flere som tilber deg, jo mer kraft har du.

Vi loves mye frihet

Spillet skal ha en «levende verden», som du får mulighet til å manipulere på ulike måter. Interessant nok er det en dag/natt-syklus der du kan gjøre ulike ting avhengig av når på døgnet det er. På dagen kan du påvirke innbyggerne på ulike måter, og om natten kan du gi mer detaljerte instruksjoner om ting som konstruksjon av nye bygninger.

Som seg hør og bør vil det også være mulig å velge om du skal være en trivelig gud som velsigner dine innbyggere og sørger for fred og fordragelighet, eller en gud av den typen som sender naturkatastrofer på verden og vekker de døde til live for å marsjere mot de vantro.

Fata Deum fikk nylig en utgiver, Hooded Horse, og skal etter planen slippes senere i år. Det finnes en demo på Steam, men denne er nok litt utdatert da den kom i fjor høst. Det samme er nok denne traileren fra 2020:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.