Thrust møter Geometry Wars i Guntech 2

«Cave flyer»-spillet er ute på både PC og Xbox.

Hvis du har gode minner fra spill som Thrust, Oids, Gravity Force, Turboraketti eller det litt nyere Pixeljunk Shooter, kan det tenkes du vil ha interesse av Guntech 2, som ble lansert for en liten tid tilbake. Det kan for så vidt tenkes du vil ha interesse av Guntech 2 også uten å kjenne til de nevnte spillene – det ser ganske kult ut, tross alt.

Huler med ufyselige ting i

I Guntech 2 styrer du et romskip som må navigere seg gjennom eksotiske hulemiljøer fulle av monstre. Her må du både kverke fiender og plukke opp last, og siden tyngdekraften påvirker skipet ditt kan det bli ganske utfordrende å slåss og navigere på én gang, spesielt når du har en kasse med forsyninger dinglende under deg.

Utvikleren har også latt seg inspierere av «twin stick shooters» som Geometry Wars, da det ser ut til å være ganske mye mer skyting her enn i typiske «cave flyer»-spill. Guntech 2 skilter med enspillerkampanje og samarbeidsflerspiller for fire, og er ute på både Steam og Xbox. Her kan du ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.