Reis verden rundt i Backpacker 2

Podcasten cd SPILL leker turister i dette populære CD-ROM-spillet fra nittitallet.

Backpacker-serien er jeg sikker på at veldig mange som var unge på nittitallet har minner fra. Selv stiftet jeg først bekjentskap med Backpacker på videregående, der vi hadde et par PC-er i skolebiblioteket. Jeg tror ikke de var koblet opp mot nettet, men det var mulig å bruke diverse multimediaverktøy og -spill på CD. Det mest populære var definitivt Backpacker.

Hva kan du om verden?

I Backpacker spiller du en ryggsekkturist som reiser verden rundt på sparebluss. For å få penger å rutte med må du ta ulike jobber i de forskjellige byene du kunne besøke, samt svare på spørsmål om dem og landene de befinner seg i. Definitivt artigere enn å sitte på leserommet eller se hvor mange ganger man klarer å labbe rundt skoleområdet før neste time.

I ukens episode av podcasten cd SPILL er det Backpacker 2 som står i fokus. Dette spillet kom i 1997, og fulgte samme konsept som originalen. For å diskutere spillet har Sigve og Erik André fått med seg Jens Erik Vaaler og Eirik Gjærløw som gjester. Her kan du høre episoden:

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.