Cyberpunk-skyting i Apogee-spillet Turbo Overkill

Førstepersonsskyteren slippes snart i «early access».

Apogee Entertainment har kunngjort at de vil slippe cyberpunk-skytespillet Turbo Overkill i «early access» den 22. april. I den forbindelse har de også gitt ut en ny trailer, som du kan se nederst. Tidligversjonen er eksklusiv for PC, men når spillet i løpet av året blir ferdigutviklet skal det også slippes for Switch, PlayStation 4 og 5, Xbox One og Xbox Series X|S.

Vanlig dag på jobben.
Vanlig dag på jobben.

Boomer Shooter?

Turbo Overkill er en førstepersonsskyter med høy fart og mye gørr. Utviklerne lover at spillet vil få en haug av varierte våpen, og som om ikke det er nok kan du bytte ut hovedpersonens kroppsdeler for å gjøre ham enda dødeligere. Spillet skal være inspirert av klassikere som Doom og Quake II, men har også hentet inspirasjon fra moderne spill som Titanfall og Apex Legends.

Tidligversjonen skal ifølge Apogee by på mellom fem og åtte timer med innhold, ettersom spillerne får bryne seg på de første åtte nivåene i spillet. Her kan du se traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.