Nå er det vanedannende spillet Game Dev Story på Steam

Sammen med fire andre Kairosoft-utgivelser.

Japanske Kairosoft har laget en haug av lettbeinte strategispill i årenes løp, og de startet faktisk med PC-spill på nittitallet. Deres kanskje mest kjente spill, Game Dev Story, kom først ut på Windows i 1997, men det var nok da det ble sluppet for Android og iOS i 2010 at det virkelig tok av.

Dette er Hot Springs Story.
Dette er Hot Springs Story.

Nå er Game Dev Story tilbake på PC, sammen med fire andre Kairosoft-utgivelser. Alle er sånn cirka i samme gate; de er lettbeinte strategi-/managerspill med pen og søt pikselkunst og relativt enkle, men vanedannende spillmekanismer.

Spillene som har blitt lansert på Steam er:

Merk at da spillene ble sluppet var det med en merkelig feil som gjorde at man ikke kunne bruke tastaturet til å skrive inn navn og slikt. Denne skal nå ha blitt fikset. Jeg har testet Game Dev Story, og kan bekrefte at tastaturfunksjonen har blitt fikset der. Ellers har jeg nok mer å si om spillet ved en senere anledning.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.