Crush the Castle har fått nytt liv

De populære Flash-spillene er lansert i en samlepakke på Steam.

Armor Games har relansert de populære Crush the Castle-spillene på Steam. Det første spillet i serien debuterte på nettet i 2009, og fikk i årene som fulgte flere oppfølgere. Pakken inkluderer Crush the Castle, Crush the Castle: Players Pack, Crush the Castle 2, Crush the Castle 2: Players Pack og Crush the Castle: Adventures.

Redd anden!
Redd anden!

Spreng slottene

I disse spillene styrer du en katapult, og må bruke denne for å bombe fiendens slott sønder og sammen. Konseptet er i grunnen det samme som i det mer kjente Angry Birds, men Crush the Castle er altså cirka et halvt år eldre. Artillerisjangeren går imidlertid helt tilbake til syttitallet, så direkte originalt var ikke Crush the Castle heller.

Steam-versjonen byr på oppskalert grafikk og «achievements», men er ellers lik originalversjonene (skjønt den bruker neppe Flash). Totalt er det over 300 brett her. Du kan jo ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.