House of the Dead Remake kommer til nye plattformer

Zombiene angriper på nytt om litt under én uke.

House of the Dead kom opprinnelig i arkadehallene i 1997, og lot spillerne plaffe ned vandøde ved hjelp av lyspistol. Det kom også til hjemmeplattformene, der man måtte bruke litt mer konvensjonelle kontrollsystemer.

Typiske representanter for bokstaven z.
Typiske representanter for bokstaven z.

Braaaains

House of the Dead fikk nylig en nyutgave for Switch. Nå kommer denne til resten av de moderne spillplattformene, og lanseringsdatoen er satt til 28. april. Altså førstkommende torsdag, for de av dere som leser denne artikkelen mens den er ny.

Utgiver Forever Entertainment lover at House of the Dead: Remake er trofast mot originalen, men inkluderer moderne grafikk og kontroller (inkludert gyrosikting for de kontrollerne som har slikt). To kan spille på samme maskin, spillet har fotomodus (uten at jeg riktig vet hvorfor), samt «achievements» og slikt.

Her er en Switch-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.