Neste Recharged-utgivelse blir Gravitar

Atari fortsetter å modernisere klassiske arkadespill.

I løpet av det siste året har Atari lansert en hel rekke moderniseringer av gamle arkadespill, i en serie de kaller Recharged. Vi fikk en titt på Centipede Recharged, som ikke var så aller verst, og flere av de andre spillene i serien har et godt rykte.

Nå har utgiveren annonsert det neste spillet i Recharged-serien, Gravitar: Recharged. Som vanlig vil det dukke opp på alle plattformer, inkludert deres egne Atari VCS, og som vanlig er det AdamVision Studios som står for spillet og Megan McDuffy som står for musikken.

Lunar Lander møter Asteroids

Gravitar kom opprinnelig ut i 1982, og kombinerte elementer fra Asteroid og Lunar Lander. Spilleren får kontroll over et lite romskip som kan fly i alle retninger (som i Asteroids), men som påvirkes av tyngdekraften (som i Lunar Lander) og må navigere seg gjennom hulesystemer i Asteroider.

Commodore 64-spillet Thrust var inspirert av Gravitar, så det fungerer nok som en god referanse for mange av dere. I Gravitar må du også fly gjennom solsystemet for å nå de individuelle planetene – skjønt dette er egentlig bare en fancy måte å velge vanskelighetsgrad på (eller snike til seg noen ekstra mynter hvis spillerne skulle dø på veien).

Recharged-versjonen har både oppgradert grafikk og spillmekanismer, men konseptet er i bunn og grunn det samme som før. Vi loves en arkadespillaktig kampanje, 24 ekstra utfordringsbrett, samt muligheten til å spille sammen med en venn. Sistnevnte er ikke helt rett-frem, da romskipene er låst til hverandre med en strikk, noe som kompliserer kampen mot tyngdekraften.

Lanseringen finner sted den 26. mai. Her er den obligatoriske traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.