Er Grand Theft Auto Trilogy så dårlig som alle vil ha det til?

Retrotimen diskuterer GTA-samlepakken, pluss mye mer, i ukens episode.

I ukens episode av podcasten Retrotimen har gjengen tatt for seg flere av årets påskekrimserier, og diskuterer sine favoritter. Blant annet tar de en lengre prat om nyinnspillingen av Mordet på Nilen, med mesterdetektiven Hercule Poirot i hovedrollen.

I tillegg har de slengt seg i lianene med Jungle Hunt på Atari 2600, et spill jeg forøvrig er ganske overrasket over at aldri dukket opp (i sin Commodore 64-form) på noen av kassettene jeg var innom i serien Turbotape-kassettene.

Sist, men ikke minst, har Lars spilt Grand Theft Auto: The Trilogy på Switch. Samlepakken med Grand Theft Auto III, Vice City og San Andreas har fått mye tyn på nettet, men er den egentlig så ille som folk vil ha det til?

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

En kommentar om “Er Grand Theft Auto Trilogy så dårlig som alle vil ha det til?”

  1. Originalene fra PS2 og PC er gull. Men Remaster hadde sånn Toy Story Grafikk til det, er helt uakseptabelt i 2020 årene når men såg hvor semi realistisk og kult de originalene var, hvis man også ser på Spyro og Crash remaken fra PS1 trilogien, den ser helt fantastisk ut. Hvis det har vært annet spill hadde det vært noe annet derimot!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.