Det er fortsatt liv i Super Smash Bros. Melee!

Podcasten Spæll finner ut hvorfor GameCube-spillet er så populært.

Super Smash Bros. Melee var det andre spillet i Super Smash Bros.-serien, der figurer fra Nintendos mange spill møttes til dyst i raske og actionfylte kamper. Spillet ble sluppet for GameCube i 2001, og med over 7 millioner solgte kopier må en kunne kalle det en suksess. Faktisk endte det opp som det bestselgende spillet noensinne på GameCube.

Super Smash Bros. Melee er et populært spill.

Også i dag har Super Smash Bros. Melee et godt rykte, og regnes generelt som et av seriens beste og mest kompetitive spill.

I dagens episode av podcasten Spæll har Håkon fått med seg Adrian Ramberg fra den Nintendo-fokuserte retropodcasten Bråss, samt den norske Smash-spilleren Vegard Nyeng (kanskje bedre kjent som Vdogg i Smash-miljøet) for å prate om det smått legendariske spillet, og finne ut hva som gjør det så populært den dag i dag.

Her kan du høre episoden:

Følg gjerne Spæll på Facebook eller Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.