Simon the Sorcerer kommer også tilbake

Et nytt spill om den sarkastiske trollmannen lanseres neste år.

Først var Flight of the Amazon Queen, så var det Monkey Island, og nå har enda et nittitallseventyr fått en oppfølger annonsert. Simon the Sorcerer Origins har fått den merkelig spesifikke slippdatoen 28. mars 2023, og blir et pek og klikk-eventyr i klassisk stil.

Finner sted før Simon the Sorcerer

Bakgrunnen er fin.
Bakgrunnen er fin.

Spillet finner sted noen uker før hendelsene i det første Simon-spillet, og skal blant annet prøve å forklare hvordan den engelske tenåringen endte opp i en magisk eventyrverdenen i utgangspunktet. Der vil han trigge en eldgammel profeti som skaper store problemer for alle, og forhåpentligvis fikse dem igjen etterpå.

Ellers vil han treffe trollmannen Calypso, løse rikelig med varierte gåter og sikkert også komme med diverse dårlige vitser.

Utviklingen finner sted hos italienske Smallthing Studio, og det er Leonardo Interactive som skal gi spillet ut. Om de klarer å fange den erkebritiske humoren som gjorde de første spillene i serien så morsomme (selv om de ærlig talt var ganske håpløst designet) gjenstår å se. Andre utviklere fra kontinentet har i alle fall prøvd og feilet på den oppgaven.

Ellers mistenker jeg vel at grafikkstilen blir omtrent like omdiskutert som den Ron Gilbert valgte for Return to Monkey Island, skjønt det gjenstår jo å se hvordan begge disse spillene faktisk tar seg ut i aksjon. Du finner uansett mer informasjon på Steam-siden.

En kommentar om “Simon the Sorcerer kommer også tilbake”

  1. Det er veldig morsomt at alle disse får oppfølgere etter ørten år, men kjenner at det hadde vært mye mer spennende om de (også?) ble sluppet på de opprinnelige plattformene. Hehe ja, jeg er gammel. Og jeg blir veldig positivt overrasket om noen av de klarer å videreføre atmosfære og humor fra de opprinnelige forgjengerne. Håper uansett på at dette blir gøyalt :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.