Visste du at Flight of the Amazon Queen får en oppfølger?

Monkey Island er ikke den eneste nittitallsserien som vender tilbake.

Flight of the Amazon Queen er et pek-og-klikk-eventyr av den gamle skolen. Det følger piloten Joe King, som krasjlander med flyet sitt i Amazonas-jungelen og ender opp med å måtte redde verden fra en gal professor og hans hær med dinosaurkrigere. Spillet er fullstappet av vitser og puslenøtter, og har generelt et godt rykte. Det er tilgjengelig gratis på nettet.

Et av stedene i spillet. Grafikken er åpenbart ikke ferdig enda, men bildet gir likevel et inntrykk av hvordan spillet vil bli.
Et av stedene i spillet. Grafikken er åpenbart ikke ferdig enda, men bildet gir likevel et inntrykk av hvordan spillet vil bli.

Nye eventyr

Nå er det klart at en oppfølger er på vei. Nyheten kom egentlig for et par måneder siden, men på mystisk vis klarte jeg å overse den fullstendig. Derfor er det på sin plass å påpeke at tittelen Return of the Amazon Queen ikke er «inspirert» av Return to Monkey Island, siden dette spillet altså ble annonsert først.

I Return of the Amazon Queen har Joe King blitt ansatt av en mystisk organisasjon, som vil ha ham til å fly verden rundt på jakt etter oldtidsgjenstander. Vi må nesten anta at de har onde hensikter, men nøyaktig hvordan verden trues denne gangen får vi vente til spillet lanseres med å finne ut.

Vi loves lekker grafikk, et moderne grensesnitt, rikelig med puslenøtter og eksotiske steder å besøke. Basert på det første skjermbildet (som ikke er helt ferdig) ser det ut som det blir et pek-og-klikk-spill. Det er John Passfield og Peter Mullins som skaper spillet – Passfield var en av hovedmennene bak originale Flight of the Amazon Queen.  Følg utviklingen på bloggen deres. Her er en teaser:

En kommentar om “Visste du at Flight of the Amazon Queen får en oppfølger?”

  1. Så traileren for en stund siden, men så ikke akkurat ut som spillet hadde kommet spesielt langt på bakgrunn av den. Får aldri nok eventyrspill da! ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.