Klassisk 2D-slåssing i Breakers Collection

Denne samlingen byr på Street Fighter 2-aktig banking fra nittitallet.

Jeg må innrømme at jeg aldri har hørt om NeoGeo-spillene Breakers (1996) og Breakers Revenge (1998), men en kort titt på traileren under er alt som trengs for å plassere spillene i sjangerlandskapet. Dette lyser det Street Fighter 2 av, og akkurat det er jo sjeldent noen uting.

Pene greier.
Pene greier.

To spill, én boks

Breakers Collection samler de to nevnte spillene i én boks, og kommer til Switch, PS4 og PS5. Hvis du har lyst på samlerutgaven fra Strictly Limited Games, som inneholder en hel haug fancy greier (traileren viser litt av det og), vil det åpnes opp for forhåndsbestilling førstkommende søndag (12 AM CET).

En digital lansering vil heldigvis også finne sted, og da blir også PC-folket inkludert i varmen.

Som vanlig med slike samlinger får vi en del ekstra funksjonalitet som ikke var inkludert da spillene først kom ut. Nettbasert kamp med «rollback» i nettkoden, globale topplister, en helt ny treningsmodus og gallerimodus nevnes i pressemeldingen.

Her er traileren:

Jeg må si at jeg stadig lar meg imponere av grafikken i disse NeoGeo-spillene. I det siste har jeg vært heldig nok til å få leke meg med to NeoGeo-arkademaskiner med CRT-skjerm og diverse spillkassetter, og spillene jeg har prøvd ser generelt skikkelig lekre ut. Jeg skjønner godt at dette systemet har en høy status i retrospillmiljøet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.