Flere Kairosoft-strategispill til PC

Lekker pikselstrategi i spill som Ninja Village og Venture Towns.

Japanske Kairosoft har funnet seg en oppskrift på vanedannende strategispill, og i årenes løp lanser en hel bråte slike for mobile plattformer (selv om de startet på PC). Det mest kjente av spillene deres er kanskje Game Dev Story, som jeg tok en titt på da det kom (tilbake) til PC for en stund siden, men det er rikelig med andre utgivelser på gang.

Ninjahund.
Ninjahund.

Nå har de sluppet tre til, nemlig Ninja Village (der du må lede en ninjaklan og forene Japan), Venture Towns (et puslespillinspirert bybyggerspill) og The Sushi Spinnery (der du må drive sushirestaurant). Hvis vi i tillegg tar en titt på listen over kommende utgivelser på Steam, finner vi ytterligere ti spill som skal ut på PC i den kommende tiden.

Mange foretrekker nok å spille disse litt enkle spillene på mobile plattformer, men jeg hadde det definitivt artig med Game Dev Story på PC. Dessuten er jo greier som Steam Deck med på å endre hva PC-spilling egentlig er, så jeg syntes i alle fall selv det er moro at disse spillene kommer ut på plattformen.

En kommentar om “Flere Kairosoft-strategispill til PC”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.