Pac-Man Museum + ser ut til å falle i smak

Ny samling med kjente (og noen ukjente) Pac-Man-spill.

Før en viss italiensk rørlegger ble populær, var Pac-Man den mest kjente av alle spillhelter. Noen vil kanskje påstå han er det fortsatt, i alle fall hvis man vektlegger folk som ikke rører spill selv. I de over 40 årene som har gått siden den merkelige skruen ble introdusert har han fått en hel haug av forskjellige spill, inkludert flere der han ikke rører en eneste pille.

Hvilket spill er dette?
Hvilket spill er dette?

Nå har Bandai Namco lansert samlingen Pac-Man Museum+, som inkluderer fjorten forskjellige Pac-Man-spill, inkludert flere som er ganske ukjente i dag. Pakken er ute på Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch og PC, og så langt jeg kan se har den fått en god mottakelse (på Steam, i alle fall).

I motsetning til mange andre slike pakker, er det her fokus på et slags metaspill der du tjener mynter på å oppnå ulike ting i de forskjellige arkadespillene, som du blant annet kan bruke til å innrede din egen spillehall. Heldigvis ser det ikke ut til at det er noen mikrotransaksjoner involvert (enn så lenge).

Her er en full liste over spillene i samlingen:

 • Pac-Man
 • Super Pac-Man
 • Pac & Pal
 • Pac-Land
 • Pac-Mania
 • Pac-Attack
 • Pac-In-Time
 • Pac-Man Arrangement (Arcade Version)
 • Pac-Man Arrangement (Console Version)
 • Pac-Man Championship Edition
 • Pac-Motos
 • Pac ‘N Roll Remix
 • Pac-Man Battle Royale
 • Pac-Man 256

Har du punget ut for samlingen, og hva tenker du i så fall om den?

En kommentar om “Pac-Man Museum + ser ut til å falle i smak”

 1. Dette dukket opp på Microsoft Gamepass, og har gitt meg et par gledelige gjensyn så langt. Kommer til å bruke mer tid her! Det er en lobby med noe meta-greier hvor noen få spill er mulig å spille med en gang, så får man «låst opp» tilgang til flere spill ved å gjøre enkle oppgaver. Det er vel også sånn at alle referanser til Ms. Pac-Man er endret/fjernet og en del spill er utelatt på grunn av rettigheter til henne…

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.