Resident Evil 4 får nyversjon neste år

Et av seriens mest populære spill kommer tilbake.

Resident Evil 4 ble opprinnelig lansert i 2005, og ble en umiddelbar favoritt hos seriens tilhengere. Nå, eller rettere sagt til neste år, kommer spillet tilbake. Nye Resident Evil 4 skal beholde essensen av det originale spillet, ifølge Capcom, men skal også introdusere moderniserte spillmekanismer og en historie og handling som har fått noen nye ingredienser og blitt kokt opp på nytt.

Naturligvis har også grafikken fått ganske store forbedringer, slik som i de andre Resident Evil-nyversjonene Capcom har gitt oss i det siste.

Trøbbel på landsbygda

Resident Evil 4 finner sted seks år etter katastrofen i Raccoon City, og følger Leon S. Kennedy som har blitt rekruttert av den amerikanske regjeringen. Han sendes til Europa for å finne presidentens datter, som har blitt kidnappet, og sporet leder ham til en mystisk landsby der innbyggerne muligens ikke er helt i vater.

Lanseringen av denne tredjepersons actiongrøsseren finner altså sted den 24. mars 2023, og spillet kommer til PlayStation 5, Xbox Series X|S og PC (Steam). Du kan besøke det offisielle nettstedet for bittelitt mer informasjon, eller bare hoppe rett til traileren:

Mer Resident Evil-stoff finner du i vårt tilbakeblikk på Resident Evil 3: Nemesis.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.