Steve Jackson’s Sorcery! kommer til konsoll

Dette er et fabelaktig spill, så konsolleiere bør ta en titt.

Jeg har aldri skrevet noen ordentlig artikkel om Inkle-spillet Steve Jackson’s Sorcery! her på Spillhistorie.no, noe som  er litt synd fordi det er en glimrende spillserie. I bunn og grunn er det snakk om velg ditt eget eventyr-spill basert på spillboken ved samme navn, men kun det første spillet i serien fulgte tett opp til inspirasjonskilden.

Kamp får vi også.
Kamp får vi også.

Resten ble mer og mer ambisiøse, og i mine øyne er spill nummer to og tre noen av tidenes kuleste eventyrspill. De skilter med smart design, kule og velskrevne situasjoner og vanskelige valg, og føles som genuine eventyr å legge ut på. Det fjerde spillet har jeg ikke fullført (etter cirka tjue timer hadde jeg behov for noe annet), men har fått mye ros av andre.

Nå kommer hele serien på fire spill til konsoll, i én enkelt pakke. Utgivelsen finner sted den 23. juni, og det er altså PlayStation 4, Xbox One og Switch som får pakken. Med mindre noe kludres helt til i overføringen vil jeg absolutt anbefale at de av dere som har konsoll som primærplattform tar en titt. Alternativt finnes spillene på mobil og PC.

Her er en trailerino:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.