Retrotimen: Westernfilm og Mikke Mus

Sega-klassikeren Castle of Illusion og westernfilmen The Quick and the Dead er to av ukens temaer.

Ukens episode av Retrotimen er som vanlig fullpakket av innhold. I løpet av «timen» kommer gjengen innom TV-serien Stranger Things, det kommende Gollum-spillet, den nye Sonic-filmen, rockegruppa Rammstein og til og med Dawson’s Creek.

Dette er en nyversjon av en Mega Drive-klassiker fra 1990.
Dette er nyversjonen.

Ukens film er den stjernespekkede western-filmen The Quick and the Dead, som har Sharon Stone, Gene Hackman, Leonardo DiCaprio og Russel Crowe på rollelista (mens Sam Raimi sto for regien). Holder den (fortsatt?) mål?

Ukens spill, som gjengen også har hatt «high score»-konkurranse i, er Castle of Illusion starring Mickey Mouse for Sega MegaDrive. Dette plattformspillet med Mikke Mus i hovedrollen er kjent som en ordentlig klassiker, og fikk også det jeg personlig i alle fall føler var en veldig god nyversjon i 2013.

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.