Ubisoft ubisofter igjen

Utgiveren fjerner tilgangen på flerspiller, samt kjøpte DLC-pakker, i en rekke spill.

Jeg har funnet på et nytt verb: Å ubisofte. Det betyr at man gjør noe dumt og kundefiendtlig, uten å egentlig ha så mye å tjene på det. Den franske utgiveren Ubisoft har blitt eksperter på slikt i løpet av de siste ti-femten årene, og nå har de slått til igjen.

Trekker ut kontakten på flere spill

I en ny kunngjøring forteller de at de vil fjerne online-funksjonalitet fra en rekke spill. Det betyr ikke bare at disse spillene mister flerspiller, der det var aktuelt, men at de som har kjøpt dem (på PC) mister tilgang på DLC-ekspansjoner de har kjøpt.

Siden Ubisoft er Ubisoft, har de opplyst om dette på kundenettstedet sitt. De fleste av disse PC-spillene er til salgs på Steam, der det ikke er noen informasjon om at de snart mister viktig funksjonalitet. Selvsagt er de kraftig nedsatt i pris, i forbindelse med sommersalget.

Det nyeste av spillene på lista, VR-skytespillet Space Junkies fra 2019, vil ikke lenger kunne spilles overhodet når Ubisoft drar ut kontakten den 1. september. Det er akkurat nå 75% rabatt på spillet på Steam, og ingen informasjon om at man kun vil ha tilgang i cirka to måneder om man faktisk kjøper det.

3 kommentarer om “Ubisoft ubisofter igjen”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.