Kuttet innhold fra Halo og Halo 2 blir gjort tilgjengelig

343 Industries samarbeider med moddere på stort spillarkeologiprosjekt.

Spillutvikling er komplisert, og de fleste spill gjennomgår forandringer under utviklingen. Noen ganger er det lett å legge merke til, når trailere og spillvideoer fra før utgivelse ikke matcher det endelige innholdet. Men vanligvis vet vi heller lite om hva som har blitt endret og fjernet underveis i prosessen.

Stort prosjekt på gang

Nå jobber 343 Industries med å gjenopprette en hel haug av kuttet innhold fra Halo: Combat Evolved og Halo 2. Dette inkluderer ting som ble vist på den aller første Halo-avsløringen på MacWorld i 1999 (før Microsoft fikk kloa i spllet), og til og med det kjente Earth City-kartet fra Halo 2-presentasjonen på E3 i 2003.

Det vil si at alt fra våpen til kjøretøyer og hele nivåer som av ulike årsaker ikke kom inn i de ferdige spillene kan se dagens lys for første gang. Planen er at dette skal lanseres som modikasjoner for Halo: The Master Chief Collection. Dette vil skje «snart», men det er ikke satt noen dato.

For (mye) mer informasjon om prosjektet, og planen videre, kan du lese en bloggpost på Halo Waypoint.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.