Nytt RoboCop-spill på vei

Får stemmen til den opprinnelige RoboCop-skuespilleren.

RoboCop er en av de absurd voldelige filmene vi som vokste opp på åttitallet ikke hadde problemer med å få sett, på tross av at vi fortsatt var småunger (selvsagt på VHS, leid fra den lokale fotobutikken). Det kom også flere RoboCop-spill, og nå kommer ett til.

Lurer på om grisehylene fortsatt er med?
Lurer på om grisehylene fortsatt er med?

Det nye spillet er et førstepersons skytespill ved navn RoboCop: Rogue City, og det kommer til PC (Steam) og PS5 i juni neste år. Vi vet ikke så voldsomt mye om det enda, men vi får altså rollen som RoboCop selv, og må kverke banditter i de skitne fremtidsgatene til Old Detroit. Det er også bekreftet at Peter Weller, som spilte RoboCop i filmene, har stemmen sin med i spillet.

Som du sikkert ser av traileren er ikke dette noen AAA-produksjon, men studioet som utvikler spillet har tidligere stått for Terminator: Resistance, en førstepersonsskyter som faktisk er ganske underholdende på tross av det lave utviklingsbudsjettet. Så vi skal ikke se bort ifra at også dette spillet kan bli ganske artig.

2 kommentarer om “Nytt RoboCop-spill på vei”

  1. Liker robokonseptet, kan gjøre mye med den verdenen. Frykter dog at dette, lik Terminator, raskt blir monotont.
    Skulle likt å sett Robocop med gameplay som Deus Ex egentlig.

    Svar
  2. Selv digga jeg terminator spillet. Om de har lært og blitt bedre siden den gang håper jeg på nok ett underholdende spill fra den kanten.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.