Arkadespillet Spy Bros kommer til PC og Switch

Hopp, sprett og spreng bygninger i dette ukjente spillet fra 1991.

Spy Bros. (Pipi & Bibi’s DX) er enda et av disse arkadespillene fra nittitallet som har gått meg hus forbi. Tydeligvis er jeg ikke den eneste som ikke nikker gjenkjennende til tittelen, for RawrLab Games, som har annonsert at de vil bringe spillet til moderne plattformer, sier følgende:

Arkadespill fra 1991.
Arkadespill fra 1991.

– Finnes det noe som heter nostalgi for ukjente spill? Pipi & Bibi’s var et underholdende, men ukjent spill. Få arkadehaller turte å ta det inn på grunn av sitt erotiske tema og høye vanskelighetsgrad.

Uh, jeg må innrømme at jeg ikke hadde fått med meg noen erotisk komponent da jeg bestemte meg for å skrive denne artikkelen, men siden spillet skal komme til Switch i tillegg til PC antar jeg det ikke er voldsomt sterk kost. Alternativt kan det jo være at relanseringen er sensurert; den helt jobb-trygge Steam-siden nevner i alle fall ingenting om pupper eller andre skumle greier.

I stedet forteller den at spillet er et plattformspill ikke helt ulikt mer kjente Snow Bros., der én eller to spillere må komme seg gjennom 24 fargerike skjermer fordelt på seks soner. Jeg vet ikke helt hvorfor, men målet for hver skjerm er å plassere en bombe i en bygning, og så rømme før den eksploderer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.