Return to Monkey Island har fått slippdato

Setter seil om under én måned.

Jeg har akkurat sett ferdig Gamescom Opening Night Live, og … eh. Det var egentlig ganske tamme greier, med alt for mye CGI selv for de spillene som faktisk virket interessante. Homeworld 3-traileren var et hederlig unntak, da. Den så veldig bra ut.

Uansett, en av annonseringene som dukket opp underveis i showet var at Return to Monkey Island har fått slippdato. Den er satt til 19. september, så det er faktisk under én måned til vi får se om Ron Gilbert og gjengen har klart å skape en verdig oppfølger til to av historiens aller beste eventyrspill.

Nyheten kunngjøres av vår alles favorittselger, Stan, som også forteller at du kan få en helt ubrukelig hesterustning om du forhåndsbestiller. Her kan du se hele seansen:

Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, og vi har selvsagt et stort tilbakeblikk på The Secret of Monkey Island om du skulle være i det nostalgiske hjørnet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.