Microsoft Flight Simulator tar seg fortsatt godt ut

Ny trailer og oppdatering feirer seriens 40-årsjubileum.

I forbindelse med Gamescom har Microsoft og Asobo Studios sluppet en ny trailer som viser hva vi kan se frem til når Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition slippes den 11. november. Kortversjonen er at den herlige flysimulatoren får tolv nye fly (og helikoptre!), tolv helikopterbaser, tolv glideflyplasser, seks kommersielle flyplasser og 20 historiske oppdrag.

Spruce Moose?

De nye flyene inkluderer noen herlige saker: Wright Flyer fra 1903, Curtiss JN-4 Jenny fra 1915, Lindberghs Spirit of St. Louis, vannflyet Grumman G-21 A Goose, giganten Hughes H-4 Hercules (Spruce Goose), legendariske Douglas DC-3 og et moderne passasjerfly i form av Airbus A-310. Oppdateringen vil være gratis.

Når Microsoft nå feirer at serien er 40 år, er det en sannhet med noen modifikasjoner. Egentlig er den nemlig eldre; det første Flight Simulator-spillet kom allerede i 1979, for Apple II og (senere) TRS-80. Microsoft tok så kontakt med utvikler Sublogic for å få en egen flysimulator og denne ble lansert som Microsoft Flight Simulator i 1982.

Forvirrende nok ble den så oppgradert og lansert som Flight Simulator II på diverse andre plattformer, og for å gjøre forvirringen komplett er spillet som heter Flight Simulator II på Amiga og Mac faktisk en oppgradert versjon av Microsoft Flight Simulator 3.0. Uansett, det var nok historie, her er traileren:

Og her er en video av en fersk byoppdatering:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.