GoldenEye 007 får nyversjon for Xbox Game Pass

Og Nintendo 64-versjonen slippes for Nintendo Switch Online med ekspansjonspass.

GoldenEye 007 er en av tidenes mest kritikerroste førstepersonsskytere. Spillet ble sluppet på Nintendo 64 i 1997, og følger James Bond på en verdensomspennende jakt for å hindre GoldenEye-satellitten i å fyre løs på kloden vår. Spillet skilter blant annet med flerspiller via delt skjerm, noe som utvilsomt var med å gi det legendestatusen det nyter i dag.

Den nye versjonen.
Den nye versjonen.

Relanseres for Switch, oppgraderes for Xbox

kommer GoldenEye 007 tilbake. Brukere av Xbox Game Pass får tilgang på en oppgradert utgave av spillet, som blant annet skilter med grafikk i 16:9-format (med 4K-støtte), «achievements» og moderniserte kontroller. Spillet blir tilgjengelig snart, og vil også være gratis for de som eier samlepakken Rare Replay.

Men Switch-eiere får også litt GoldenEye-moro, i alle fall om de betaler for Nintendo Switch Online med ekspansjonspass. Da får de nemlig tilgang på den originale Nintendo 64-versjonen av GoldenEye 007, samtidig med at Xbox-utgaven slippes. Denne versjonen støtter også flerspiller via nettet; på Xbox må du spille som i gamle dager.

Her er en slags trailer:

Motivet i toppbildet er lånt fra Mobygames.

En kommentar om “GoldenEye 007 får nyversjon for Xbox Game Pass”

  1. Litt rart at det ikke er onlinespill i den oppgraderte versjonen på xbox, mens Switch får en slags originalversjon med onlinemuligheter…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.