Retrotimen: Top Gun: Maverick og Top Gun-spill på NES

Ukens Retrotimen-episode bør i alle fall dekke fartsbehovet for en stund.

Podcasten Retrotimen er ute med sin episode nummer 296 (nesten 300, nå!), og denne gangen blir det mye Tom Cruise. Gjengen har nemlig sett Top Gun: Maverick, og spør seg om det er en knakende god actionfilm, eller et håpløst forsøk på å tjene noen kroner på en avdanka scientolog?

Krasjlanding på hangarskipet?

De fortsetter i Top Gun-modus med NES-spillet Top Gun: The Second Mission. Dette er et førstepersons actionspill delt inn i forskjellige sekvenser, og etter å ha plaffet ned mengder av fiender må du lande på et hangarskip. Lettere sagt enn gjort, kanskje.

I tillegg har Lars fullført The Last of Us Remake for PlayStation 5, og deler sine meninger i podcasten. Du kan høre den her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Motivet i toppbildet kommer fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.