Sierra-inspirerte eventyr i Enclosure 3-D

Kalde grøss i Arktis, nå i tre dimensjoner.

Enclosure er et eventyrspill som opprinnelig ble lansert for snart 20 år siden, og var tungt inspirert av åttitallets Sierra-eventyr. Det brukte samme grafikkoppløsning og et tekstbasert grensesnitt der man skriver inn kommandoer som «open door» og «get lamp» for å få ting til å skje. Det fikk en god mottakelse den gangen, blant annet hos Adventuregamers der det ble anmeldt av Yahtzee.

Nå er Enclosure tilbake, i tre dimensjoner. Enclosure 3-D ser i utgangspunktet ut til å være helt likt originalspillet, men når du ser det i bevegelse ser du at rommene og gjenstandene i dem er bygd opp i 3D. Det er en ganske kul effekt, og jeg kunne faktisk tenke meg å se spill som Police Quest få samme behandling.

Du finner Enclosure 3-D på Steam og Itch.io, der det er helt gratis. Her kan du se en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.