Blade Runner har en utrolig stemning

I ukens episode av cd SPILL får vi et dypdykk i Westwood Studios kritikerroste Blade Runner-spill.

Blade Runner er kanskje ikke det mest kjente eventyrspillet fra nittitallet, da det kom litt etter at sjangerens storhetstid var over, men det er til gjengjeld et av de mest interessante. Da Westwood Studios satte seg ned for å lage et offisielt Blade Runner-spill ønsket de på mange måter å ta eventyrsjangeren videre, og dermed har spillet rikelig med unike og spennende elementer.

Klassisk pek-og-klikk-eventyr.
Klassisk pek-og-klikk-eventyr.

Blant annet kan du ta egne valg underveis, noe som er med å forme historien videre, og spillet har dessuten elementer som endrer seg mellom hver gang man spiller slik at man ikke får samme opplevelse hver gang.

I ukens episode av cd SPILL har Sigve og Erik André fått med seg Aksel Bjerke for å ta et dypdykk i Blade Runner-spillet. De skryter blant annet av produksjonsverdiene og stemningen, men har selve spillet holdt seg? Og bør du spille originalutgaven eller den relativt ferske nyversjonen? Svarene finner du i podcasten.

Forresten: Fra 45:00 til 54:15 går de gjennom handlingen, så du er herved «spoiler-advart»! Her er podcasten:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.