Spæll henter rullebrettet ned fra hylla

Har legendariske Tony Hawk’s Pro Skater 2 holdt seg?

Tony Hawk Pro Skater ble en rimelig solid suksess da det kom i 1999, og utvikler Neversoft var raskt på pletten med en oppfølger. Tony Hawk’s Pro Skater 2 fra år 2000 kjører på en forbedret utgave av samme motor som originalspillet, og gjør en hel rekke forbedringer som sikrer at det fortsatt snakkes om som et av tidenes beste spill.

Begge bildene kommer fra Mobygames.
Begge bildene kommer fra Mobygames.

Skate or die?

Men er det populære skatespillet gøy å spille også 22 år senere? Det skulle ikke forundre meg, men for sikkerhets skyld kan vi overlate spørsmålet til podcasten Spæll. I dagens episode har nemlig Håkon Puntervold fått med seg Adrian Tanem fra Twin Stick Gamers og Bøbben fra hiphop-gruppa Bøbben & Yogi for å spille og diskutere det klassiske spillet.

Praten dekker over alt fra skating i virkeligheten til selve spillet og, selvfølgelig, lydsporet. Du hører den under, hvis ikke du vil forberede deg maksimalt og lytte til Spælls episode om forgjengeren først.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.