Dypdykk i Tony Hawk’s Pro Skater

Podcasten Spæll mimrer om skateklassikeren fra Neversoft.

Tony Hawk’s Pro Skater er i vinden for tiden, takket være det de aller fleste ser ut til å mene er en glimrende nyversjon av seriens to første spill. Nå har podcasten Spæll tatt en titt på seriens begynnelse, i en episode om Tony Hawk Pro Skater fra 1999.

I studio denne gangen finner vi Håkon Puntervold som programleder og Adrian Tanem fra Twin Stick Gamers og Bowsershow som gjest. De er begge store tilhengere av serien, men i dette tilfellet er det altså kun originalen de snakker om. Har den tålt tidens tann like godt som oppfølgeren?

Her kan du høre Spælls dom:

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.