Nye Master of Magic har fått slippdato

Og originalspillet er gratis på GOG, i en periode.

Master of Magic er et smått legendarisk turbasert strategispill fra nittitallet, der du spiller en magiker som ønsker å ta over verden (som vanlig). Spillet kombinerer imperiebygging ala Civilization med turbasert, taktisk kamp, og har også rollespillelementer og en hel rekke andre greier som var nytenkende da det kom – og noen som fortsatt er det.

Gammelspillet.
Gammelspillet.

Du kan lese mer om Master of Magic i en annen artikkel, men det spørs kanskje om du ikke bare skal prøve å spille det i stedet. Det er nemlig gratis på GOG i en periode (ut helgen, hvis jeg ikke tenker helt feil).

Desember-slipp for nye Master of Magic

Samtidig med at Master of Magic nå gis bort til alle som vil teste det, har utgiver Slitherine kunngjort at deres kommende Master of Magic-spill skal slippes den 13. desember. Det kommer til både Steam og GOG.

Nye Master of Magic skal være trofast mot originalen, men har åpenbart modernisert en del ting. For eksempel er både verdenskartet og de taktiske kamparenaene nå bygd opp av heksagoner i stedet for firkanter, slik som i de aller fleste slike spill i dag.

Det nye spillet.
Det nye spillet.

Hovedutviklerne bak spillet er MuHa Games, som tidligere har stått for de godt likte Thea-spillene.

Slitherine gjorde i mine øyne en svært god jobb med sitt forrige «hente frem igjen en godt likt strategispillserie fra nittitallet»-prosjekt, Fantasy General 2, så jeg krysser fingrene for at de lykkes igjen.

Og jeg krysser fortsatt fingrene for at de vil annonsere noe Warlords-relatert etter hvert…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.