Bli med tilbake til Silent Hill

For du vil vel ikke la Spæll dra alene? I ukens podcast utforsker de Silent Hill 2.

Det sies at Silent Hill er trivelig på denne tiden av året, i alle fall om du ignorerer været. Og monstrene, selvsagt. Selv om det muligens kan være litt dumt å ignorere dem, om du først har havnet i byen og kanskje vil komme levende ut derfra igjen.

Hm. Bilde: Mobygames.
Hm. Bilde: Mobygames.

Men okay, det får så være. Podcasten Spæll har i alle fall tatt turen tilbake til den vesle byen, for i dag er det grøsserspillet Silent Hill 2 som står på menyen deres. På mystisk vis har de klart å overtale Are Ness Fløgstad fra Rad Crew og Thomas Jørgensen fra NerdCast til å bli med seg. Så lenge de ikke splitter opp gruppa bør det gå helt fint!

Silent Hill 2 følger en kar som heter James Sunderland. Han har tatt turen til byen etter å ha fått et brev fra sin kone, som visstnok holder til der. Problemet er bare at hun egentlig døde tre år tidligere. Dermed må James utforske byen, og prøve å komme til bunns i mysteriet mens han unngår å bli stedets neste offer.

Spillet kom ut i 2001, og debuterte på PlayStation 2. Spillet fikk en god mottakelse den gangen, og i dagens podcast finner vi ut om det fortsatt er passende Halloween-mat. Her kan du høre episoden:

Bildene i artikkelen er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.