Har du ikke tid til å spille Civilization?

Ozymandias: Bronze Age Empire Sim er en imperiebygger for spillere med dårlig tid.

4X-spill, altså strategispill der poenget er å bygge svære imperier, har vanligvis én ting til felles: De krever en temmelig heftig tidsinvestering. Det finnes selvsagt unntak, og ett slikt unntak er nylanserte Ozymandias: Bronze Age Empire Sim. Her har utviklerne destillert de viktigste aspektene av sjangeren inn i en opplevelse som tar en times tid med spilling.

Jeg liker den visuelle stilen.
Jeg liker den visuelle stilen.

Forenklet kamp

Fokuset i dette spillet er på det strategiske bildet, og kamp er ikke like omfattende som i mange andre spill i sjangeren. Spillet tilbyr åtte historiske kart å spille på, og 52 riker å velge mellom. Det har både enspiller (i form av en kampanje og en slags rangeringsmodus) og flerspiller. I flerspiller tar spillerne turene sine samtidig.

Ozymandias: Bronze Age Empire Sim ser ut til å ha fått en ganske god mottakelse så langt, med en «very positive» sammenlagtscore på Steam. Det er også tilgjengelig på GOG. Her finner du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.