Retrotimens Halloween-spesial!

Bø!

Nettene har blitt mørke, skogene har blitt gule og grå, spøkelsene har kommet tilbake til loft og kjellere, zombiene gauler på kirkegårdene, og hvis du ikke er forsiktig når du går tur om kvelden, får du ei flaggermus rett i trynet. DAlt dette kan bare bety én ting: Det er tid for en ny Halloween-episode fra Retrotimen.

Grøsserspill på Atari 2600

Denne gangen har gjengen sett filmen Hocus Pocus 2 fra 1993, der Sarah Jessica Parker og Bette Midler er blant rolleinnehaverne. På spillfronten prøvd seg på Halloween for Atari 2600, et spill basert på grøsseren ved samme navn, der du som barnepike må redde barn fra en knivstikkende morder. Koselig.

Lars har også testet FIFA 23, som også kan være ganske skummelt (om man roter seg inn i «overraskelsesmekanismene», i alle fall). Ellers blir det prat om løst og fast, og til og med en halloween-quiz. Det er bare å bli med… hvis du tør!

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er generert av en kunstig intelligens, noe som jo også er litt skummelt å tenke på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.