Eventyrspillet Riven kommer tilbake

Oppfølgeren til Myst er tilbake, i full 3D.

Cyan Worlds har gitt ut hundreogørten ulike versjoner av Myst i årenes løp, men Riven: The Sequel to Myst har de aldri forsøkt å bringe tilbake. Nå jobbes det imidlertid med en fullstendig ny versjon av Riven.

Få detaljer

Utvikleren har ikke gitt særlig mange detaljer om prosjektet enda, men de sier det er en ny og moderne versjon der du får navigere deg fritt rundt i en tredimensjonal versjon av Rivens verden. Og, eh, det er omtrent det de har sagt.

Detaljer om hvilke plattformer spillet kommer til, når det skal lanseres, og så videre er ikke kjent. Cyan Worlds har imidlertid nevnt at mens prosjektet fikk starthjelp av gjengen bak en uoffisiell Riven-nyversjon ved navn Starry Expanse, er dette et helt nytt prosjekt laget i studioet.

Du kan finne ut mer om akkurat den biten i en bloggpost på nettstedet deres. Du kan også se en kortfattet FAQ. Her er en teaser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.