Super Kick Off er klart for avspark igjen

Fotballspillet relanseres på … du gjettet det: Steam.

Fotballspillene Kick Off og Kick Off 2 ble en gigasuksess på Amiga, og hovedårsaken til flere ødelagte joysticker og vennskap enn vi tør tenke på. Naturlig nok hadde Kick Off-utgiveren Anco lyst til å gafle i seg litt av konsollkaka også, og dermed ble Super Kick Off født. Konsollspillene var generelt litt langsommere enn originalene på Amiga, men ble svært godt mottatt likevel.

En av de inkluderte versjonene.
En av de inkluderte versjonene.

Relansering i desember

I desember kommer Super Kick Off tilbake. Spillet slippes på Steam, og morsomt nok er det ikke én, men flere versjoner i pakken. I tillegg til versjonene for Sega Mega Drive og Super Nintendo dukker også 8-bits-versjonen for Master System opp, sammen med de håndholdte utgavene for Game Boy og Game Gear. De ulike utgavene er faktisk ganske forskjellige.

Super Kick Off er altså et fotballspill som bruker fugleperspektiv. Det har 40 ulike lag (16 landslag og 24 klubblag), og du kan dessuten lage dine egne. Du kan også spille alt fra vennskapskamper til mesterskap. PC-relanseringen lar deg lagre spillet når som helst (hvorfor?), støtter moderne kontrollere og har diverse muligheter for å skreddersy grafikken.

Du må inn på Steam-siden for å finne traileren. Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.