Et lite lass med Mirrorsoft-spill på GOG

Titler som Blade Warrior, The Killing Cloud og Interphase er ute på butikken.

I de senere årene har mange retrospillutgivere hatt Steam som hovedplattform, muligens fordi GOG er vanskeligere å få gitt ut spillene sine på. Det gjelder også Throwback Entertainment, som blant annet har gitt ut spill under Mirrorsoft-merkevaren. Nå har de imidlertid fått GOG-lansert åtte spill som alle har vært tilgjengelige på Steam en god stund.

Siden dette egentlig bare er en nyhet for de av dere som foretrekker GOGs DRM-frie løsning (jeg vil forøvrig tro Steam-versjonene er like DRM-frie, da de uansett bare bruker DOSBox), skal jeg ikke gå i detalj om spillene. Det er uansett noen interessante titler her, slik som The Killing Cloud og Interphase, som begge ligger på «todo»-lista for større artikler her på nettstedet.

Utgivelsene er altså:

  • Blade Warrior
  • The Killing Cloud
  • Battle Master
  • Theme Park Mystery
  • Savage
  • Interphase
  • Annals of Rome
  • Trantor: The Last Stormtrooper

Du kan klikke deg inn på GOG for å få alle samlet på én side. De stammer alle fra åtti- og nittitallet. Toppbildet er fra Blade Warrior.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.