Er dette årets kuleste julekalender?

The Confounding Calendar gir deg ett spill hver dag i desember.

Det er kalendertid igjen, og siden jeg ikke har tid til å lage noen klassikerkalender i år kan jeg jo heller vise til en annen kalender jeg har oppdaget. Den heter The Confounding Calendar, og her får du rett og slett et kort hjernetrimspill hver dag i hele desember.

Så langt er det altså kommet ut fem spill i kalenderen. Jeg må si jeg enn så lenge har mest sansen på de to første; Level viste seg langt smartere enn jeg trodde da jeg satte meg ned med det, mens Frog Jog byr på en skikkelig god vri på det klassiske Sokoban-konseptet.

Dagens spill, Hermitage, virker også som en godsak – men jeg må innrømme at jeg ikke har klart å komme i mål med dette spillet enda. Disse utgivelsene er ikke store, men de kan være temmelig utfordrende. I alle fall for de av oss som er litt småtreige i skolten, slik som meg. Du finner kalenderen på Itch.io, og alle spillene kan spilles i nettleseren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.