Goblinmassakre fra Dusk-skaperen

Chop Goblins er et førstepersons skytespill som kan fullføres på 30 minutter.

Dusk regnes som et av de beste spillene i den nye bølgen med retroinspirerte førstepersons skytespill. Nå har skaperen av Dusk sluppet et nytt spill, og det virker ganske artig. I Chop Goblins må du reise i tid for å kverke gobliner over fem forskjellige nivåer, satt til alt fra oldtidens Hellas til attenhundretallets Transylvania.

Best å drepe dem.
Best å drepe dem.

Spillet beskrives som et mikroskytespill, og det er meningen at du skal spille gjennom hele greia på ikke mye mer enn en halvtime. Samtidig lover utvikleren at han ikke har ofret dybde, variasjon eller kreativitet.

Fullpris er 37 kroner, altså omtrent det samme som ei typisk butikkøl som ikke er pils, og siden spillet varer omtrent like lenge virker det strengt tatt som en ganske grei pris. Brukeranmeldelsene på Steam er også veldig positive. Her er litt video fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.