Nå er den store The Witcher III-oppdateringen ute

Det legendariske rollespillet har blitt oppgradert for moderne PC-er og nye konsoller.

Ett eller annet sted på harddisken min har jeg en anmeldelse av The Witcher III, som er cirka 80% ferdig. På tross av at den er fryktelig lang, hadde jeg så mye mer jeg ville si om spillet at det rett og slett bare stoppet helt opp. The Witcher III er rett og slett et av de beste spillene jeg noensinne har spilt, og jeg klarte ikke å yte det rettferdighet i teksten min.

Skellige.
Skellige.

Jeg vet samtidig ikke om jeg noensinne klarer å gå tilbake til det. Jeg har ikke lyst til å overskrive originalopplevelsen, og jeg husker den samtidig såpass godt at spillet ikke har noen overraskelser igjen å by på. Jeg misunner de som klarer det, og de som fortsatt har til gode å spille The Witcher III.

Om du hører til en av disse gruppene, har du i alle fall en perfekt anledning nå. CD Projekt Red har nemlig lansert den mye omtalte nestegenerasjonsoppdateringen for spillet. Den er gratis for de som eier spillet allerede.

Det er vanvittig mye som har blitt oppdatert og endret, og du kan lese en liste over de viktigste endringene hos CD Projekt Red. Men de store punktene inkluderer «raytracing» (med ekstra muligheter på PC), en rekke inkluderte modifikasjoner (både fra CD Projekt selv og andre utviklere) som forbedrer ulike aspekter av spillet, et nytt sideoppdrag inspirert av Netflix-serien, kryssprogresjon mellom de ulike plattformene spillet er på, og så videre.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.