Spæll kårer årets beste spill

Hva er din «GOTY»?

Når podcastene begynner å slippe sine årets spill-episoder, sier et gammelt jungeord at det begynner å haste med å få kjøpt noen julegaver. Den tiden er altså kommet nå, for i går fikk vi cd SPILLs kåring av årets spill (fra 1992), og i dag får vi Spælls kåring av årets spill (fra 2022).

For årets siste Spæll-episode har Adrian og Håkon fått med seg Ralf William Nummelin, og sammen skal de dele ut gjeve priser til spill som har kommet ut i år. Til slutt er det årets spill som skal få sin velfortjente heder og ære.

Du finner episoden her, og vi håper jo å høre hva du syntes har vært årets beste spill i kommentarfeltet.

Med det er altså årets siste Spæll-episode ute, og vi får ønske Adrian og Håkon en god juleferie. Vi regner med de er tilbake med sitt vanlige, gode humør i 2023.

En kommentar om “Spæll kårer årets beste spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.