Breachway byr på taktiske slag i verdensrommet

Denne nysigneringen fra utgiver Hooded Horse skal slippes neste år.

Hooded Horse har blitt en aldri så liten favorittutgiver her på bruket. De har gitt ut to av favorittspillene mine i år, Clanfolk og Against the Storm, og spillet som har vunnet prisen for «årets mest interessante utgivelse som jeg ikke har turt å teste enda», nemlig Terra Invicta. Det virker som hva enn de finner på å gi ut, er det noe jeg syntes virker gøy. Det er nesten litt skummelt.

Skipet til høyre ser faktisk litt ut som et gruveskip jeg laget i Space Engineers en gang.
Skipet til høyre ser faktisk litt ut som et gruveskip jeg laget i Space Engineers en gang.

Taktikk med samlekort

Nå har de sluppet sin siste annonsering for året, og i den fortalt at de vil lansere det taktiske romspillet Breachway i 2023. I dette spillet må du utforske en dataskapt galakse og spille turbaserte, taktiske romslag med samlekortelementer. Spillet skal by på rikelig med taktiske muligheter, og la deg skreddersy romskipet ditt som du ønsker.

Samtidig må du holde kontroll på mannskapet ditt, der hver har sine egne personlighetstrekk, og forholde deg til vanskelige, moralske valg underveis. Hooded Horse selv trekker frem Slay the Spire, FTL og til og med Marvel’s Midnight Suns som mulige spill å sammenligne med. De to første der lover jo i alle fall godt (sistnevnte har jeg ikke fått prøvd enda).

Utvikleren er det ferske studioet Edgeflow Games fra Timișoara i Romania. Du finner mer informasjon om Breachway på Steam. Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.