Bli med Mario ut i verdensrommet

Podcasten Spæll tar for seg et av Wii-konsollens mest populære spill, Super Mario Galaxy.

Du vil ikke tro det, men Prinsesse Peach har blitt kidnappet av Bowser igjen, og Mario må redde henne! I Super Mario Galaxy ligger verdensrommet for de skummelt store føttene hans, og han må (ved hjelp av deg) utforske varierte og fargerike miljøer lagt til ulike galakser.

Klassiker fra 2007

Super Mario Galaxy anses et av de absolutt beste spillene for Wii, og regnes også som en av Mario-seriens beste utgivelser (i alle fall om man fokuserer på 3D-spillene i serien). Det ble også en enorm kommersiell suksess, og sist gang Nintendo sa noe om salgstallene – i 2020 – hadde det nesten solgt 13 millioner kopier.

Når podcasten Spæll nå er tilbake etter en liten vinterdvale har Adrian og Håkon fått med seg Rasmus Espset fra Twin Stick Gamers for å snakke om denne perlen av et spill. Spæll episode 72 hører du her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.