GoldenEye er ute på Xbox og Switch nå

Det legendariske skytespillet er tilbake.

GoldenEye 007 ble opprinnelig sluppet på Nintendo 64 i 1997, der det ble en umiddelbar suksess hos både anmeldere og spillere. Spillet ligger fortsatt på Metacritics liste over tidenes beste (mest kritikerroste) spill, der det for øyeblikket okkuperer 28. plass.

Det er ikke et ordentlig førstepersons skytespill fra nittitallet hvis man ikke kan overraske en fiende på do.
Det er ikke et ordentlig førstepersons skytespill fra nittitallet hvis man ikke kan overraske en fiende på do. Bilde fra Xbox-versjonen.

Er det fortjent, eller fikk spillet ekstra drahjelp fordi det kanskje var den første virkelig gode førstepersonsskyteren på konsoll? Hvis du ikke har spilt spillet før har det blitt betydelig lettere å gjøre deg opp din egen mening, for nå er det tilgjengelig på Xbox One, Xbox Series X|S og Switch.

Kan ikke kjøpes separat

Nå er det dessverre ikke slik at spillet kan kjøpes separat. I stedet må du enten ha Xbox Game Pass eller Nintendo Switch Online med ekspansjonspakke for å få tilgang på det. Det har også blitt sagt at spillet skulle være gratis for de som eier samlepakken Rare Replay, skjønt jeg har ikke sjekket om dette er tilfellet.

Det er forøvrig noen forskjeller på versjonene. Merkelig nok er det kun Switch-versjonen som har nettbasert flerspiller, mens Xbox-versjonen gir tilgang på 4K-oppløsning og bredskjerm-format. Dette gjør det kanskje mer fristende å samle folk til å spille flerspiller i stua, som i gamle dager.

Her er en Xbox-trailer:

Og her er en Switch-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.