Retrotimen har sett The Last of Us

Hva syntes de om serien?

Da jeg var ung, den gangen dinosaurene herjet og alt var i sort/hvitt [pauser skrivingen for å rope at noen unger må komme seg bort fra plenen min mens jeg hytter med stokken], var det vanlig at filmer og TV-serier fikk spillversjoner. De var ofte ganske elendige. I dag er det helt snudd på hodet, og det er spillene som infiserer filmen og TV-serienes verden. Men med hvor stort hell?

Gjengen i Retrotimen har i alle fall tatt en titt på den første episoden av The Last of Us-serien, og kommer med sin dom i ukens episode av podcasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet. Så da er det bare å trykke «play»-knappen under for å finne ut hva de mener.

Ellers har Otto testet de nye banene i Mario Kart 8 Deluxe. Tilfører de dette aldrende spillet noe nytt, eller er det på tide med Mario Kart 9? Jeg ser at gjengen også diskuterer noe de kaller «cumklut,» men hva det er skal jeg overlate til dere å finne ut:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.