Fokus på Xbox 360

Ukens episode av podcasten Spæll tar for seg Microsofts store konsollgjennombrudd.

Med den første Xbox-konsollen beviste Microsoft at de hadde noe å komme med som konsollprodusent, men på tross av amerikansk suksess slet de med å virkelig ta opp kampen med Sony. Derfor hastet de like godt inn i en ny konsollgenerasjon med Xbox 360, og denne gangen var suksessen langt klarere. 360 ble svært populær, og mange mener den vant kampen mot Sonys PS3.

Hva er dine favoritter for Xbox 360?

I ukens episode av Spæll har Adrian og Håkon fått med seg John Eilef Lundesgaard Poole og Ivar Goldenboy Lobben, som begge er moderatorer på Discord-kanalene deres. Temaet er altså Xbox 360 – hvordan den ble til, hva Microsoft gjorde riktig, hvilke feiltrinn de gjorde, og så videre.

De snakker også litt om spillbiblioteket, og ulike typer tilbehør som ble sluppet for konsollen. Apropos spillbibliotek, hvilke Xbox 360-spill er dine favoritter? Jeg lurer litt på om jeg skal trekke frem Rockstar Table Tennis, som det irriterer meg voldsomt at aldri har fått noen nyversjon for andre plattformer.

Her kan du høre episoden:

Jeg var faktisk på Microsofts E3-konferanse i 2005, og som alle som deltok der fikk jeg en skreddersydd «faceplate» for Xbox 360. Selger den til høystbydende over 10 000! Neida.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.